Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Люмідент

Вівторок, 1 червня 2021, 16:03

Видалення зуба мудрості в Люмідент

Люмідент

Багато хто зустрічався зі ситуацією, коли примхливі вісімки завдають чимало клопоту, дістають пекельним болем, криво прорізаються на верхній чи нижній щелепі, накопичують бактерії, викликають дискомфорт. 

Тому часто видалення зуба мудрості за показаннями є оптимальним варіантом розв'язання проблеми. Операція з видалення зуба мудрості в Люмідент, детальніше про яку можна прочитати за посиланням https://www.lumident.kiev.ua/ua/services/udalenie-zuba-mudrosti-kiev, є популярною послугою.

Зуб мудрості: видалити чи лікувати?

Насправді ситуація зі зубом мудрості в деяких випадках у різних пацієнтів не завжди безнадійна, і часто є можливість зберегти моляри та провести лікування. Операція з видалення зуба мудрості є неминучою, якщо:

– вісімка створює скупченість всіх зубів;

– моляри прорізуються в бік щоки з можливістю її прикушування;

– ретеновані моляри на нижній щелепі створють перикоронарит (капюшон), що викликає ускладнення.

Перед процедурою видалення зуба мудрості завжди проводять діагностичний огляд за допомогою рентгена чи томографа, а отримані знімки дають об'єктивну картину про його розташування, кількість та особливості коренів, складність випадку.

Як відбувається процедура видалення зуба мудрості

На практиці застосовуються різні методи видалення вісімки:

– видалення звичайним стоматологічним інструментом;

– видалення зуба мудрості ультразвуком;

– видалення зуба мудрості лазером.

Після такої хірургічної процедури на м'які пошкоджені тканини та лунку накладаються шви, щоб усунути потрапляння інфекції та пришвидшити загоєння. Видалення зуба мудрості під час вагітності варто проводити в екстрених випадках за показаннями на 13-32 тижні вагітності, оскільки в цей період плід вже сформований, а імунітет майбутньої мами трохи зміцнився.

Після операції зі складного видалення зуба мудрості можуть в декількох випадках бути деякі наслідки: підвищення температури тіла та розвиток ускладнень. Якщо вам за показаннями вирвали зуб мудрості, то необхідно ретельно виконувати рекомендації лікаря.

Переваги видалення вісімки в Люмідент

Видалення зуба мудрості в наших клініках вирізняється рядом переваг. І це:

– отримання попередньої консультації стоматолога безплатно;

– індивідуальний підхід до кожного пацієнта;

– видалення зубів мудрості під загальним наркозом або під місцевою анестезією STA;

– розв'язання задач будь-якої важкості з максимальною турботою про здоров'я кожного пацієнта;

– наша клініка пропонує приємні ціни на будь-яку важкість видалення зубів мудрості;

– сучасне діагностичне обладнання дозволяє проводити обстеження з отриманням точних результатів про розташування та стан зуба, його особливості, місце та положення знизу чи зверху.

На рахунку наших кваліфікованих стоматологів величезна кількість пацієнтів, яких вони вилікували від карієсу та яким видалили зуб мудрості без ускладнень (включно зі складними хірургічними операціями).

Чекаємо вас в клініках "Люмідент"!

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.