Садовий шукає радіо для райдужної реклами своїх жовтих посіпак

Середа, 2 червня 2021, 14:18

Адміністрація міського голови Львова витратить 200 тисяч на висвітлення своєї діяльності на радіо.

Департамент "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради оголосила закупівлю у системі ProZorro на послуги з висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів та посадових осіб в радіоефірі, які переможець тендеру має надати до 31 грудня 2021 року. 

Аукціон стартує 4 червня, а очікувана вартість закупівоі становить 199 600 грн.

 

Закупівля склидається із трьох лотів:

- виготовлення та транслювання інформаційних радіопрограм у формі сповіщення для загального відома у Львівській радіотрансляційній мережі. Всього мерія замовила 29 щотижневих передач тривалістю 10 хвилин та вартістю у 70 000 грн;

- трансляція інформаційних радіопрограм у формі сповіщення для загального відома по Львівській радіотрансляційній мережі на Першому каналі Українського радіо. Йдеться про 29 щотижневих 10-хвилинних радіопрограм у форматі інтерв’ю за участю посадовців Львівської міськради. Вартістю цього лоту – 39 600 грн;

- виготовлення та транслювання радіопрограм у формі сповіщення для загального відома в FM-діапазоні – 5 авторських аналітичних радіопрограм тривалістю 40 хвилин за участю посадовців міськради з можливістю прямого зв'язку з радіослухачами під час прямого ефіру програми. Вартість цього лоту становить 90 000 грн.

Як наголосили у міськраді, метою надання послуг є "забезпечення відкритості і прозорості у діяльності міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб через залучення засобів масової інформації".

Мітки: ProZorrо, Євген Бойко, журналістська діяльність, закупівлі, новини львова, радіо, чиновник Львівської міськради