Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ВНЗ Львова

Понеділок, 7 червня 2021, 14:44

7 червня стартувало ЗНО з фізики

ВНЗ Львова

На ЗНО з фізики зареєструвалися понад 30 тисяч абітурієнтів.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Сьогодні, 7 червня, у рамках основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання стартувало тестування з фізики.

Для проходження цього тесту зареєструвалися 32 090 осіб, для яких створено 2 177 аудиторій у 138 пунктах тестування.

Перед входом учасникам мали виміряти температуру тіла та перевірити на наявність ознаки респіраторного захворювання. Якщо учасник прибув до пункту тестування після 10:50 год, його мали не допустити до участі в ЗНО.

Для учасників, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (враховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася 21 травня тестуванням з хімії та триватиме до 15 червня. Також з 2021 року випускники можуть складати ЗНО із 5 предметів. До цього часу максимальна кількість була 4. 

На ЗНО-2021 зареєструвалися понад 28 тисяч абітурієнтів з Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.