Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ботанічний сад

botanicgarden.lnu.edu.ua

Середа, 9 червня 2021, 11:27

Під час Leopolis Jazz Fest у Ботанічному саду організують благодійний вечір

Ботанічний сад

25 червня у Ботанічному саду в рамках Leopolis Jazz Fest відбудеться благодійний вечір.

Про це повідомляє Львівський національний університет імені Івана Франка.

ЛНУ імені Івана Франка з нагоди свого 360-річчя влаштовує низку заходів, що закликають усіх небайдужих та зацікавлених у розвитку освіти та науки в Україні долучитися до святкування.

Зокрема, 25 червня у рамках Leopolis Jazz Fest відбудеться унікальний благодійний вечір, що покликаний зібрати випускників та друзів університету, та підтримати потенціал і прагнення талановитих та обдарованих молодих людей до наукового розвитку. Кошти з цього вечора підуть на формування стипендійного фонду для підтримки студентів та аспірантів, призерів міжнародних та всеукраїнських конкурсів та олімпіад.

"Літній вечір університету – це чудова нагода провести час, насолоджуючись унікальною атмосферою та слухаючи джазову музику у справжній перлині садово-паркового мистецтва Ботанічному саду університету. Ще з кінця ХІХ століття Ботанічний сад був улюбленим місцем відпочинку львів’ян, традиційно тут відбувались заходи з вишуканою музикою. Сьогодні, університет хоче надати цьому місцю особливого туристичного значення, показати його унікальність та познайомити усіх з національним надбанням України, поєднавши з доброю справою – підтримкою молодих науковців" – йдеться у повідомленні.

Детальніше про цей благодійний вечір можга дізнатися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.