Зміст статті

10 червня 2021Ксенія Савчук

Вознесіння президента Разумкова

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков у Львові. День перший.

Сьогодні з дводенним візитом на Львівщину завітав голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Йому влаштували екскурсію на Електрон та Львівський бронетанковий завод. Він став учасником круглого столу та влаштував цілий ентертеймент для телевізійників. Під час цього заходу для камер він сів за кермо нового тролейбуса, сів за кермо БТРа (і навіть проїхався туди та назад), а також заліз на величезний танк, щоб одним оком глянути на його внутрішнє начиння. Також він пококетував з працівниками бронетанкового про життя-буття у день сонячного затемнення та Вознесіння.

Тобто зробив усе, щоб закрити всі гештальти чемного столичного хлопчака, який скрупульозно розвиває свою політичну кар'єру стрімко вгору від звичайнісіньких слуг народу. У цей час, до речі, зелені нардепи з його оточення з роззявленим ротом ковтали слинку на довге дуло танка та іншу войовничу техніку.

Саме вони й супроводжували візитера разом з головою Львівської обласної ради Іриною Гримак, заступником голови Львівської облдержадміністрації Андрієм Годиком, а також іншими львівськими нардепами з ЄС (Княжицький) та Батьківщини (Цимбалюк).

І якщо між Гримак, Княжицьким, Цимбалюком та юним Тістиком панувала дружня ідилія, то уроджений Кривокобилком нардеп Камельчук з козацького роду лише раз зустрівся зі щастям поглядом в особі працівниці заводу, яка складала теки з проханням підтримати в другому читанні законопроєкт №3739 від 24.06.2020 "Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" щодо створення передумов для сталого розвитку та модернізації вітчизняної промисловості".

До приїзду спікера Разумкова на Електроні влаштували папковий перформанс. Про його перебіг завчасно попередили охорону і та не дала атмєну: 10 працівників винесли документи в однакових футболках та однакових ящиках з проханням, яке вже згадували вище. І Разумков дав добро. Пообіцяв, що під час розгляду цього законопроєкту у стінах Верховної Ради не лише проголосує за нього, але й активно заохочуватиме інших депутатів голосувати за нього. Подальші оплески відразу додали йому один бал до рейтингової карми.

До цієї ж карми Разумков додав й свої роздуми про українську економіку під час коронавірусу.

"Ми маємо зосередити увагу на розвитку українського бізнесу. Ковід сильно вплинув на весь світ, він змушує країни допомагати національному бізнесу. Для його стимулювання, маємо створювати  економічні важелі, щоб бізнес ставав потужним, повертався до галузі перероблювання, а не лише сировинно-експортного формату ведення господарської діяльності", – поважно додав голова Верховної Ради України.

На запитання про президентські амбіції Дмитро Разумков так і не дав відповіді, бо й передвиборчої кампанії ще ніхто навіть не бачив.

Власне, ось так відразу дуже важко сказати, хто з українських спікерів приїздив до Львова на цілих два дні, щоб охопити відразу всі точки дотику з місцевим електоратом: і Електрон, і бронетанковий завод, і Форум розвитку місцевого самоврядування у Львівській міській раді, і франковий університет, і лікарню швидкої медичної допомоги, і Оперний, і навіть завтра Яворівський полігон.

Але навіть букмекери нині точно не скажуть, де саме стане Разумков фаворитом у своїх амбіціях: в коридорах Банкової чи в імператорських палацах.

Автор: Ксенія Савчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.