Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 14 червня 2021, 11:38

Фірма, власник якої дотичний до нардепа Дубневича, збудує 5-поверхівку поблизу парку Залізна Вода

візуалізація

Виконком дозволив збудувати на вул. Ярославенка новий 5-поверховий будинок будфірмі, власник якої є керівником підприємства сина Дубневича.

Сьогодні, 4 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво ТзОВ "Львівський вал" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою на вул. Я. Ярославенка, 23-А зі знесенням існуючого житлового будинку у м. Львові.

Нову багатоповерхівку збудують на земельній ділянці, площею 0,1000 га, що перебуває у приватній власності та передбачена будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Згідно із містобудівною документацією, новий будинок матиме 5 поверхів і його висота становитиме 18 метрів. Площа забудови складатиме 400 кв.м, поща оозеленення – 68,3 кв.м, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 40%.

На земельній ділянці, крім житлового будинку, також мають облаштувати ігровий майданчик для дітей, майданчик для дорослих, майданчик для велосипедів, майданчик для занять фізкультурою та майданчик для занять фізкультурою на три авто.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, житло збудують в кварталі історично сформованої житлової та громадської забудови в межах історичного ареалу міста, а проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

Земельна ділянка, на яких зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж3 – зона багатоквартирної житлової забудови (5-9 поверхів) відповідно до детального плану території у районі вул. Я. Ярославенка.

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Львівський вал" зареєстроване у Львові з серпня 2020 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Розмір статутного капіталу підприємства становить 100 000 грн.

Керівником та власником фірми є львів'янин Юрій Авдейчик, голова Львівської обласної організації політичної партії "Українська стратегія Гройсмана", який також володіє ще львівською фірмою ТОВ "Вілла "Погулянка" (торгівля будматеріалами), а також є керівником створеної у січні цього року львівської будфірми ТОВ "Паща лева", що належить Юрію Дубневичу, сину нардепа Ярослава Дубневича.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.