Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

гідравлічні випробування

Четвер, 17 червня 2021, 17:06

З 22 червня мешканцям Львова відновлять гаряче водопостачання

гідравлічні випробування

З 22 червня у місті завершуються гідравлічні випробування теплових мереж.  

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

З вівторка, 22 червня, у місті розпочнуть відновлення постачання гарячої води споживачам ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, до кінця цього тижня ще триватимуть роботи з ліквідації виявлених під час гідравлічних випробувань пошкоджень і дефектів на теплових мережах.

"У результаті гідравлічних випробувань було виявлено 113 дефектів і 85 поривів на мережах. Зараз ще тривають роботи з ліквідації виявлених пошкоджень на мережах як "Львівтеплоенерго" так і "Залізничнетеплоенерго". Нам необхідно ще тиждень, щоб завершити всі ремонтні роботи, і з 22 червня розпочнемо відновлювати постачання гарячої води для мешканців" – наголосила Маруняк.

Чиновниця пояснила, що гідравлічні випробування теплових мереж є одним з перших етапів підготовки до опалювального сезону. Далі, впродовж літа, триватимуть ремонтні роботи в котельнях, ЦТП. 

Нагадаємо, гідравлічні випробування стартували з 20 травня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.