Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

П'ятниця, 18 червня 2021, 13:55

У Шевченківському районі поруч із храмом Всіх Українських Святих зведуть нову багатоповерхівку

Виконком дозволив знести існуючі будинки та збудувати на вул. Купальській, 44, 44-А нову житлову багатоповерхівку.

Сьогодні, 18 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на нове будівництво Костянтином Олексевичем багатоповерхового житлового будинку з вентильованим паркінгом та зблокованими з ним двома індивідуальними житловими будинками на вул. Купальській, 44, 44-А у Львові зі знесенням існуючих будинків.

 

Нову багатоповерхівку збудують на двох земельних ділянках, площею 0,0940 га і 0,0385 го, що перебувають у приватній власності та передбачені для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.

Згідно із містобудівною документацією, йдеться про багатоповерхівку з паркінгом та зблокованими двома індивідуальними житловими будинками на місці існуючих одноповерхових будівель, які планують знести, поруч з церквою Всіх Українських Святих ПЦУ.

Висота нового житлового будинку має не перевищувати 23,55 метрів – будівля має мати 5 житлових поверхів, надбудову та напівпідземне приміщення. Висота зблокованих індивідуальних будинків становитиме 11,4 метрів. Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 39,98%.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам.

Земельні ділянки, на яких зведуть багатоповерхівку, належать до зони Ж-5 – зона змішаної малоповерхової та багатоповерхової житлової забудови відповідно до зонінгу Шевченківського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.