Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Центр Львова

П'ятниця, 25 червня 2021, 11:59

У Львові обмежили в'їзд у пішохідну зону міста до 10 ранку

Центр Львова

У Львові обмежили часові рамки платного в'їзду у пішохідну зону міста на 1 годину – відтепер в'їзд можливий з 8 до 10 ранку.

Сьогодні, 25 червня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення обмежити платний в’їзд у пішохідну зону Львова до 10 години ранку. 

"Пропонуємо проєкт рішення про внесення змін до проєкту за №1287 від 03.12.2018 р. Мова про те, щоб змінити часові рамки платного в’їзду у пішохідну зону в центрі міста. Раніше було з 08.00 год до 11.00 год, а тепер пропонуємо з 08.00 год і до 10.00 год. Пропонуємо таке рішення у зв’язку з тим, що зранку є великий потік людей. Плата не змінюється. Приблизно 900 грн в місяць становить перепустка", – доповіла Ірина Кулинич, директорка департаменту економічного розвитку ЛМР.

За словами Кулинич, з 06.00 год і до 08.00 год діє безкоштовний в’їзд. У цей проміжок часу дуже багато підприємців завозять товари, а за порушення часового обмеження будуть діяти штрафи, а також подальший недопуск в'їзду автомобіля.

"А в 11.00 год – вже перед обідом, зберігається багато машин. Тому, вважаю правильною пропозицією обмежити в’їзд на годину. З 06.00 год ранку і до 10.00 год є достатньо часу, щоб завезти і розвантажити продукцію.

Якщо машина залишатиметься на довше, то плата зростає, є штрафні санкції, і потім їх не буде пропускати "Муніципальна варта", – додала чиновниця.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.