Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Джерельна

П'ятниця, 25 червня 2021, 17:36

У Львові негода повалила дерева та затопила декілька вулиць (оновлено)

вул. Джерельна

Сьогодні у місті через сильні пориви вітру повалило дерева та не курсує електротранспорт.

Сьогодні, 25 червня, через сильну негоду, як повідомили на гарячій лінії Львова, весь електротранспорт наразі не курсує через те, що вимкнули струм.

Крім цього, у місті повалило дерева. Зокрема, львів'яни на гарячій лінії повідомляють, що на вул. Залізничній, 7 о 17:05 год впало дерево, яке повністю заблокувало рух траспорту на цій вулиці.

Негода також повалила дерево на вул. Таджицькій.

Така ж сама ситуація на вул. Коперника, 23.

Також буревій пошкодив покриття даху церкви на вул.Руській. 

Як заявили у прес-службі Львівської міської ради, станом на 17:30 год внаслідок стихії впало 55 дерев, зафіксовано 6 поривів мереж електротранспорту, впало 5 опор "Львівобленерго", підтоплення на вулицях міста вже сходять. Усі комунальні служби будуть задіяні для усунення наслідків.

"Комунальні служби вже приступають до робіт. Повалені дерева будуть розкрижовувати і забирати з проїзної частини. На вул. Сахарова вода піднялася до рівня бордюрів, дощоприймачі всі сприймають воду, але дуже велика кількість опадів випала. На вул. Тролейбусній трохи піднявся рівень води, але дощоприймачі працюють. Всі працівники є зараз на місцях. Вже приступили до виконання робіт" – розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.