Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська облрада

Понеділок, 5 липня 2021, 10:45

Облрада продає на аукціоні приміщення у Львові, Буську, Городку та Стрию

Львівська облрада

Львівська облрада виставила на аукціон шість комунальних приміщень у Львові, Буську, Городку та у Стрию.

Про це повідомляє управління майном спільної власності Львівської обласної ради на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 4 липня, Львівська облрада виставила на продаж з аукціону шість комунальних приміщень, які знаходяться у Львові, Буську, Городку та у Стрию.

Зокрема, продаються медичні склади у Буську на вул. Надсяння, 3 площею у 1324,6 кв.м. Стартова ціна продажу – 3,99 млн грн. Будівлі розташовані на земельній ділянці загальною площею 0,6265 га, яка перебуває в постійному користуванні Львівської облради для обслуговування комунального закладу ЛОР "Обласна база спеціального медичного постачання".

Також продають у Стрию на вул. Б.Хмельницького, 34 друкарню площею 94,2 кв.м, а у Городку – склади і спиртосховище загальною площею 1439,3 кв.м на вул. М.Павлика, 1.

У Львові на аукціон виставили три нежитлові приміщенння на проспекті Чорновола, 59 у колишньому будинку побуту "Ювілейний": підвальні приміщення загальною площею 113,2 кв.м; приміщення другого поверху загального площею 63,4 кв.м; приміщення першого поверху загальною площею 32,6 кв.м.

Усі аукціони стартують 20-22 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.