Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

авіаперевезення

Понеділок, 5 липня 2021, 13:12

Чотири авіакомпанії відновили рейси з аеропорту Львова

авіаперевезення

У липні авіакомпанії Lufthansa, AirBaltic, МАУ та Austrian Airline відновили рейси зі Львова.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

У липні з аеропорту Львова авіакомпанії Lufthansa, AirBaltic, МАУ та Austrian Airline відновили рейси до Франкфурта, Риги, Тель-Авіва, Відня.

Зокрема, Lufthansa розпочала виконання нічних рейсів до Франкфурта у понеділок, середу та п'ятницю, а з 18 липня рейси виконуватимуться по вівторках, п'ятницях та неділях. Приліт у Львів – 00:45, виліт зі Львова – 04:05.

AirBaltic відновила виконання рейсів до Риги. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, по п'ятницях та неділях. Приліт у Львів – 01:00, виліт зі Львова – 04:55.

МАУ відновила рейси за маршрутом Львів – Тель-Авів. Виліт зі Львова по четвергах та неділях о 19:20 (19:10), а з Тель-Авіва рейси прибуватимуть по понеділках та п'ятницях о 03:10 (02:55).

Austrian Airline розпочала виконання нічних рейсів до Відня. Дні виконання – понеділок, середа, п'ятниця, а з 2 вересня – вівторок, четвер, субота. Приліт у Львів – 01:30, виліт зі Львова – 05:30.

Додамо, 3 липня  у Львові зустріли перший рейс із Саудівської Аравії компанії Flynas. Рейси виконуватимуться двічі на тиждень, по вівторках і суботах. Приліт у Львів – 18:50, виліт зі Львова – 19.40.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.