Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

шахтарі Львівщини

Четвер, 8 липня 2021, 11:12

Шахтарі Львівщини планують заблокувати роботу Львіввугілля через борги із зарплати

шахтарі Львівщини

Гірники з понеділка готові заблокувати роботу "Львіввугілля", якщо їм не погасять заборгованість із заробітної плати.

Про це повідомив депутат Червоноградської міської ради Олег Стельмах на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 7 липня, профспілкові організації працівників вугільної промисловості Львівщини вирішили у понеділок, 12 липня, провести акцію протесту, якщо до завтра, 9 липня, з гірникам не виплатять заборгованість із заробітної плати.

Шахтарі планують повністю заблокувати роботу ДП "Львіввугілля".

За словами Олега Стельмаха, востаннє гірники, які працюють під землею, отримували виплати ще місяць тому, 9 червня, і вон складали 41% від заробітної плати. Натомість інші працівники держпідприємства, які працюють на поверхні, не отримували заборітної плати  впродовж трьох місяців.

"В разі відсутності надходження до п'ятниці, 9 липня, обіцяної та очікуваної державної фінансової підтримки за червень, 12 липня, у понеділок профспілка проведе акцію протесту у формі блокування роботи ДП "Львіввугілля" – наголосив Олег Стельмах.

Нагадаємо, у травні шахтарям "Львіввугілля" погасили заборгованість із заробітної плати за січень-березень й частково за квітень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.