Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська облрада

Середа, 14 липня 2021, 15:47

Суд залишив будівлі шкірно-венерологічного диспансеру у власності Львівської облради

Львівська облрада

Апеляційний суд відмовив Львівській міськраді у праві власності на будівлі шкірно-венерологічного диспансеру, що на вул. Замарстинівській.

Про це повідомила пресслужба Львівської облради.

Вчора, 13 липня, Північний апеляційний господарський суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської обласної ради, скасував рішення Господарського суду та відмовив Львівській міській раді у задоволені позову.

За рішенням суду, будівлі та споруди обласного шкірно-венерологічного диспансеру, що на вул. Замарстинівській, 81 та 83, а також на вул. Кордуби, 4-А у Львові залишаться у спільній власності тергромад Львівської області.

Зазначимо, Львівська міська рада звернулася до Господарського суду м. Києва з позовною заявою у червні 2020 року, у якій просила визнати недійсними свідоцтва про право власності на нерухоме майно, а також скасувати державну реєстрацію права спільної власності Львівської облради на будівлі та споруди обласного шкірно-венерологічного диспансеру.

А в січні 2021 року цей суд повністю задовольнив вимоги міської ради.

Нагадаємо, у червні Верховний Суд закрив касаційне провадження за скаргами Львівської міської ради та прокуратури й залишив без змін рішення Північного апеляційного господарського суду, який відмовився скасовувати право власності облради на 11 приміщень медичних закладів, в тому числі й колишніх, у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.