Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

готель Асторія

astoriahotel.ua

Четвер, 15 липня 2021, 16:29

У готелі Асторія запрацює зал гральних автоматів

готель Асторія

У готелі "Асторія" відкриють третій у Львові зал ігрових автоматів.

Ще 31 травня ТОВ "Соло Геймс" отримало ліцензію від Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей на провадження діяльності з організації та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів в готелі "Кірофф" в Харкові, готелі "Україна" в Рівному та львівському готелі "Асторія".

У Львові зал гральних автоматів запрацює в підвалі готелю "Асторія", загальною площею 303,1 кв. м. Ігрові автомати працюватимуть під брендом First Ray.

Зазначимо, ТОВ "Готель Асторія" отримало дозвіл КРАІЛ на організацію та проведення азартних ігор у залах гральних автоматів 19 травня.

"Асторія" − чотиризірковий готель на вул. Городоцькій, 15. Відповідно до закону, зали гральних автоматів можна розміщувати на територіях готелів категорії "три зірки", "чотири зірки" та "п’ять зірок" з номерним фондом не менше 25 номерів, в приміщеннях загальною площею не менше 300 кв.м.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Соло Геймс" зареєстроване у 2020 році в Дніпрі, основний вид діяльності − діяльність з організації азартних ігор і укладенню парі. Засновники − київське АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний фонд "Симбіоз" та АТ "Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний фонд "Еверетт", зареєстроване в Житомирі. 

Нагадаємо, у червні у готелі Львів запрацював зал ігрових автоматів, а у Гранд Готелі – казино. А у лютому ТзОВ "Готель "Львів" та Софія Максимець отримали дозволи на проведення азартних ігор. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.