Львів'янина затримали за розповсюдження наркотиків

П'ятниця, 16 липня 2021, 10:03

Мешканця Львова затримали за розповсюдження наркотиків та вилучили наркотичних та психоропних речовин на пів мільйона гривень.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Львів'янина затримали за розповсюдження наркотиків, в нього вилучили сім зіп-пакетів з наркотичними та психотропними речовинами: метамфетамін (близько 300 грамів), РVP (близько 300 грамів) та MDMA (300 таблеток). Загальна вартість речовин за цінами "чорного ринку" становить близько 500 тисяч гривень. Речовини скерували на експертне дослідження.

30-річному мешканцю Львова повідомили про підозру про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавленняволі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини та осіб, які можуть бути причетними до злочинної діяльності.

Мітки: кримінальна справа, наркодиллери, наркотики, наркоторговці, Національна поліція у Львівській області, новини львова, підозрюваний