Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

медичний заклад у Львові

Понеділок, 11 березня 2024, 11:02

Клінічний центр дитячої медицини не отримав ліцензію щодо діяльності з обігу наркотиків

медичний заклад у Львові

Держлікслужба відмовила Клінічному центру дитячої медицини у ліцензії на право здійснювати діяльність з обігу наркотиків через помилки у заяві.

Про це йдеться в наказі Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками "Про ліцензування господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів" від 7 березня 2024 року.

Держлікслужба залишила без розгляду заяву про отримання ліцензії на право здійснення господарської діяльності з обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів для КНП ЛОР "Клінічний центр дитячої медицини"

Як пояснили в установі, Клінічному центру дитячої медицини відмовили через те, що:

- заява про отримання ліцензії містить зайву інформацію про наявність філій;

- у заяві про отримання ліцензії вказана адреса місцезнаходження не співпадає з адресою місця знаходження зазначеною в ЄДР, відсутня дата складання;

- відомості про стан матеріально-технічної бази не відповідають вимогам ліцензійних умов (сторінки відомостей не засвідчені підписом суб’єкта уповноваженої особи); не повні реквізити відомостей про дозвіл Національної поліції; у не вказана дата народження працівників, які за своїми службовими обов’язками отримають доступ безпосередньо до наркотичних засобів; не зазначена дата документа, який підтверджує, що в особи відсутня не знята чи не погашена судимість за вчинення правопорушення, пов’язаного із незаконним обігом наркотичних засобів.

Держлікслужба запропонувала лікарні привести заяву про отримання ліцензії у відповідність до закону, діцензійних умов та повторно звернутися за дозволом.

Нагадаємо, у вересні 2023 року депутати Львівської облради об'єднали "Охматдит" та Західноукраїнський спеціалізований медичний дитячий центр й створили на їх базі єдину багатопрофільну дитячу лікарню національного рівня – надкластерну лікарню "Клінічний центр дитячої медицини".

В.о. гендиректора Клінічного центру дитячої медицини призначили Романа Кізиму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.