Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Кізима

Фб Кізими

Понеділок, 16 жовтня 2023, 13:27

Новостворений Клінічний центр дитячої медицини отримав керівника

Роман Кізима

Романа Кізиму призначили в.о. гендиректора Клінічного центру дитячої медицини.

Про це повідомляє Львівська обласна рада на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 16 жовтня, в.о. генерального директора Клінічного центру дитячої медицини, який створили на базі "Охматдиту" та Західноукраїнського спеціалізованого медичного дитячого центру, призначили Романа Кізиму.

"Ми об’єднали два потужні дитячі медичні обласні заклади в одну структуру, яка буде мати високий статус, управлінський рівень і найважливіше – найкращі медичні послуги для наших пацієнтів.

У майбутньому ми плануємо працювати в основних напрямках, якими славилися обидві лікарні, а також розвивати ургентну допомогу, хірургію, онкологію, гематологію, трансплантацію кісткового мозку та інше. Усього з НСЗУ ми хочемо укласти 28 пакетів" – заявив Роман Кізима.

Зазначимо, Романа Кізима перед цим очолював Західноукраїнський дитячий медичний центр. Його заступником буде Дмитро Квіт, який до цього керував "Охматдитом".

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров’я затвердило спроможну мережу госпітального округу Львівщини, згідно з якою дитяча лікарня "Охматдит" отримає статус надкластерної лікарні лише за умови об'єднання з Західноукраїнським спеціалізованим дитячим медичним центром.

Через це у вересні депутати Львівської облради об'єднали ці лікарні та створили на їх базі єдину багатопрофільну дитячу лікарню національного рівня – надкластерну лікарню "Клінічний центр дитячої медицини".

Додамо, Роман Кізима став в.о. керівника Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у квітні цього року. До цього він  очолював Клініку дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку.

Роман Кізима – один із співорганізаторів міжнародного проєкту евакуації онкохворих дітей SAFERUkraine у Польщу зі сторони України. У реєстрі проєкту майже 1400 евакуйованих дітей з України з cім'ями.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.