Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Кізима

Фб Кізими

Четвер, 20 квітня 2023, 10:21

У Львові призначили нового керівника для Західноукраїнського дитячого медцентру

Роман Кізима

В.о. директора Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру став Роман Кізима.

Про це повідомляє Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр на своїй сторінці у Фейсбуці.

Вчора, 19 квітня, Роман Кізима, який досі очолював Клініку дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку, став в.о. керівника Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру.

"Роман Кізима став в.о. директора Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. Досі Роман Кізима очолював Клініку дитячої онкології та трансплантації кісткового мозку ЗУСДМЦ. А загалом у Центрі пропрацював понад 14 років" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, Роман Кізима – один із співорганізаторів міжнародного проєкту евакуації онкохворих дітей SAFERUkraine у Польщу зі сторони України. У реєстрі проєкту майже 1400 евакуйованих дітей з України з cім'ями.

Додамо, у серпні 2022 року колектив Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру виступив проти реорганізації лікарні та злиття з "Охматдитом".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.