Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

обвал стіни на Руській

Львівська міськрада

Вівторок, 20 липня 2021, 11:21

Поліція розслідує загибель неповнолітнього під завалами стіни у центрі Львова

обвал стіни на Руській

Правоохоронці встановили особу загиблого під завалами стіни на вул. Руській, 8 17-річного мешканця одного з сіл Стрийського району.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцейські встановили особу загиблого під завалами стіни на вул. Руській, 8 у Львові. Ним виявився 17-річний мешканець одного з сіл Стрийського району. Тіло неповнолітнього скеровано на експертизу. 

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки під час виконання робіт та призначили експертизи.

Як встановили правоохоронці, обвал стався в одноповерховому будинку, в якому проводилася реконструкція − внаслідок робіт обвалилося перекриття з дахом та стіна.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.272 (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. 

Нагадаємо, вчора, 19 липня, одна людина загинула внаслідок обвалу стіни у будинку на вулиці Руській, 8 у Львові. За попередньою інформацією у дворі будинку в одноповерховому флігелі під час виконання робіт обвалилась стіна. На місці знайшли перфоратор.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.