Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт "Львів"

Середа, 21 липня 2021, 15:20

З аеропорту Львів евакуювали 300 людей через підозру замінування (оновлено)

аеропорт "Львів"

Поліцейські не виявили вибухонебезпечних предметів на території аеропорту "Львів", а підозрілу сумку з ноутбуком знешкодили.

Про це повідомила пресслужба Поліції Львівської області.

Поліцейські евакуювали 300 працівників та пасажирів аеропорту "Львів" імені Данила Галицького та обстежили приміщення аеропорту та прилеглу територію на предмет наявності вибухонебезпечних предметів.

Спеціалісти-вибухотехніки знешкодили сумку, в якій працівники львівського аеропорту підозрювали наявність вибухівки. Сумку, дотримуючись заходів безпеки та використовуючи спецобладнання, вивезли та знешкодили за межами приміщення аеропорту. За попередньою інформацією, вибухівки у сумці не виявили.

Як повідомила директорка аеропорту Тетяна Романовська, сумку виявили у залі очікувань, її залишила одна із пасажирок. В сумці був ноутбук, тому система показала радіоактивне випромінювання. Пасажирка, яка залишила сумку, не є громадянкою України, вона прилетіла рейсом Turkish Airlines.

На місці події працювали слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи, співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліцейські.

Нагадаємо, сьогодні зранку працівники аеропорту "Львів" імені Данила Галицького виявили на території аеропорту підозрілу сумку, в якій могла бути вибухівка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.