Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміттєзвалище

lviv.gp.gov.ua

Четвер, 22 липня 2021, 13:00

Суд призначив понад 20 тисяч штрафу за несанкціоноване сміттєзвалище у Дрогобичі

сміттєзвалище

Підприємець заплатить понад 20 тисяч гривень штрафу за несанкціоноване сміттєзвалище медичних відходів у Дрогобичі.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

Суд призначив підприємцю понад 20 тисяч гривень штрафу за несанкціоноване сміттєзвалище медичних відходів у Дрогобичі, а також зобов’язав його утилізувати відходи за власний рахунок.

Як йдеться у повідомленні, з кінця грудня минулого року у місті Дрогобич підприємець без відповідної ліцензії зберігав медичні відходи, зокрема розхідний медичний матеріал, шприци, захисні щитки для обличчя, одноразові рукавиці, використані каністри з маркуванням "Covid", одноразові системи, тощо у несанкціонованому місці. Зберігання відходів чоловік організував у нежитлових приміщеннях та на прилеглій земельній ділянці, що належать йому на праві приватної власності.

58-річного жителя одного із сіл Дрогобицького району обвинувачували у порушенні  правил та норм, які встановлені з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним захворюванням, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними (ч.1 ст.325 КК України). Суд затвердив угоду і призначив засудженому покарання – понад 20 тис грн штрафу, а також зобов’язав його утилізувати відходи за власний рахунок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.