Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 26 липня 2021, 13:57

Депутати планують змінити регламент виконкому Львівської міськради

Львівська міськрада

У секретаріаті Львівської міськради зареєстрували проєкт ухвали про Регламент виконавчого комітету Львівської міської ради.

Про це йдеться у проекті ухвал, які депутати мають розглянути на наступній сесії Львівської міської ради.

У четвер, 22 липня, секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак зареєстрував на сайті міськради ухвалу про Регламент виконавчого комітету Львівської міської ради. 

Як йдеться у проєкті ухвали, пропонується затвердити новий Регламент виконавчого комітету Львівської міської ради, а попередній регламент виконкому, затверджений рішенням виконавчого комітету Львівської міськради від 29 квітня, вважати таким, що втратив чинність.

Відповідно до документа, Регламент виконавчого комітету Львівської міської ради встановлює порядок скликання засідань виконавчого комітету; підготовки, внесення на розгляд і розгляду питань на його засіданнях; проведення засідань; процедуру прийняття рішень і контролю за їхнім виконанням.  

Пропонований Регламент виконавчого комітету складається з восьми розділів: Акти виконавчого комітету, Організація роботи виконавчого комітету Львівської міської ради, Порядок підготовки та проведення засідань виконавчого комітету Львівської міської ради, Порядок підготовки документів на розгляд виконавчого комітету Львівської міської ради, Порядок проведення засідань виконавчого комітету Львіської міської ради, Порядок оформлення документів виконавчого комітету Львівської міської ради, Окремі питання та Контрольні повноваження виконавчого комітету Львівської міської ради та порядок їх здійснення.

Нагадаємо, депутати вирішили заслухати звіти заступників Андрія Садового щодо розгляду протокольних доручень й депутатських звернень та оцінити їхню роботу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.