Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Середа, 28 липня 2021, 10:52

У Львові судитимуть працівницю Укрпошти, яка привласнила понад 700 тисяч гривень

У Львові заступницю головного бухгалтера філії Укрпошти судитимуть у справі за фактами підробки документів та привласнення чужих коштів у розмірі 721 тисяча гривень.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

У Львові жінка обвинувачується у привласненні понад 721 тис. грн. Згідно з розслідуванням, вона будучи на посаді заступниці головного бухгалтера Укрпошти, за допомогою особистого ключа доступу до банківської комп’ютерної системи створювала та засвідчувала завідомо неправдиві документи, завдяки яким перераховувала кошти на свої власні банківські рахунки.

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо 53-річної львів’янки за фактами розтрати, заволодіння чужим майном, несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в автоматизованій системі, а також підробки документів на переказ та їх використанні (ч. 5 ст. 191, ч. 3 ст. 362, ч. 2 ст. 200 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Львівського РУП №1 ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.