Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркозбувач

lv.npu.gov.ua

Середа, 28 липня 2021, 16:35

У Дрогобичі 53-річний місцевий мешканець збував наркотичні засоби

наркозбувач

Неодноразово судимий чоловік розповсюджував у Дрогобичі наркотичний засіб "бупренорфін".

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області. 

На Дрогобиччині неодноразово судимий 53-річний мешканець Дрогобича незаконно збував наркотичні засоби на території міста.

Як встановили правоохоронці, зловмисник розповсюджував наркотичний засіб "бупренорфін".

У ході санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання підозрюваного, поліцейські виявили та вилучили полімерні пакети із зіп-защіпками, паперові згортки з порошкоподібною речовиною жовтого та зеленого кольорів, скляні пробірки з розведеною порошкоподібною речовиною білого кольору, пластикові пляшки з нашаруванням смол, електронні ваги та інші речові докази. Усе вилучене скерували на експертне дослідження.

Слідчі повідомили наркозбувачу про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.