Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

мікропроекти

Четвер, 29 липня 2021, 11:47

На Львівщині реалізують більше 100 проєктів місцевих ініціатив

мікропроекти

Цьогоріч у рамках конкурсу місцевих ініціатив профінансують 103 соціально важливі проєкти.  

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Минулої середи, 21 липня, конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області обрала 103 проєкти місцевих ініціатив, які цьогоріч реалізують у 73 ОТГ області.

Загальна вартість проектів-переможців становить 40,6 млн грн, з яких 20 млн грн – кошти обласного бюджету, 77 млн грн – кошти місцевих бюджетів, 6,7 млн грн – небюджетні кошти.

Найбільше проектів реалізують за напрямками:

- вуличне освтлення – 14 проєктів;

- інше – 23 проєкти;

- культура – 22 проєкти;

- освіта – 34 проєкти;

- охорона здоров'я – 10 проєктів.

Із переліком переможців конкурсу можна ознайомитися за посиланням.

Також у територіальних громадах, які не отримали жодного переможця, реалізують 12 проєктів регіонального розвитку на загальну суму 15 млн грн. З них 4 проєкти у сфері житлово-комунального господарства, 2 проєкти за напрямом енергозбереження в бюджетній сфері, 2 проєкти в сфері медицини, 1 проєкт − безпека, 1 проєкт − перепрофілювання соціальної та адміністративної інфраструктури та 2 проєкти з пріоритетом інше.

Зазначимо, депутат Львівської обласної ради у липні скерували на Комплексну програму регіонального розвитку Львівщини додатково кошти в сумі 35 млн грн.

Нагадаємо, у червні конкурсна рада з реалізації програми проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив у Львівській області обрала 33 проекти, які цьогоріч реалізують у 30 ОТГ області.

Додамо, конкурс проектів регіонального розвитку проводиться вперше в рамках програми регіонального розвитку Львівщини на 2021-2025 роки. Участь у ньому взяли 108 проектів, найбільше з них було у Львівському районі (38 проектів на суму 150 млн грн).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.