Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

незаконний видобуток

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 3 серпня 2021, 12:22

На річці Стрий незаконно видобували піщано-гравійну суміш

незаконний видобуток

25-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району незаконно видобував піщано-гравійну суміш в межах гирла річки Стрий.

Про це повідомила пресслужба Львівської обласної прокуратури.

У суботу, 31 липня, поліцейські виявили поблизу села Любинці зловмисника, який за допомогою спецтехніки незаконно видобував піщано-гравійну суміш у межах гирла річки Стрий. 

Як встановили правоохоронці, 25-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, використовуючи вантажний автомобіль "Камаз", обладнаний самонавантажувачем, незаконно видобував піщано-гравійну суміш та навантажував її на техніку, щоб у подальшому вивезти.

Спецтехніку, за допомогою якої відбувалося видобуток та завантаження гравію для подальшого вивезення, а також вантажівку вилучили. 

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – позбавлення волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.