Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Міжнародний економічний форум

Вівторок, 3 серпня 2021, 14:11

У Львові проведуть Міжнародний економічний форум за мільйон гривень

Міжнародний економічний форум

Львівська ОДА оголосила закупівлю послуг з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму з очікуваною вартістю мільйон гривень.

Вчора, 2 серпня, департамент економічної політики Львівської обласної державної адміністрації оголосив закупівлю у системі ProZorro на послуги з організації та проведення ХХ Міжнародного економічного форуму. Очікувана вартість закуплі становить 1 000 000 грн.

Форум проведуть 16 вересня, він триватиме один день.

 

Як вказано у технічній специфікації, на Форумі планується присутність 800 учасників, зокрема VIP-учасників, для яких облаштують окрему зону реєстрації. Всього зон реєстрації має бути три − ще по одній для спікерів та учасників. Спікерів має бути не менше 10 та ще 3 модератори. Задіють двох перекладачів, фотографів та операторів. 

На Форумі облаштують Експо-простір з виставкою представників економічного потенціалу регіону на площі не менше 1680 кв. м. та тематичну фотозону. 

Приміщення для проведення Міжнародного економічного Форуму має мати 12 залів для проведення тренінгів та 300 місць для паркування. Його обиратимуть з розрахунку не більше однієї особи на 5 кв. м., а дотримання фізичної дистанції між учасниками будь-якого заходу форуму повинна складати не менше ніж 1,5 метра. Усі заходи повинні відповідати вимогам карантинних обмежень.

Про ХХ Міжнародний економічний форум має з'явитися не менше 10 публікацій на веб-ресурсах та інтерв’ю на тему інтересу до події та висвітлення окремих тем та питань, а також має з'явитись відповідний контент у соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм.

Нагадаємо, для проведення заходу "Леся – 150. Мрійниця, вершниця" Львівська ОДА провела закупівель на суму понад 160 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.