Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

lviv.gp.gov.ua

П'ятниця, 6 серпня 2021, 12:28

Керівника підрозділу патрульної поліції Львівщини викрили на вимаганні хабарів від підлеглих

хабар

Начальник сектору реагування патрульної поліції налагодив схему вимагання хабарів від підлеглих, які мали б отримувати гроші від порушників ПДР.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної прокуратури.

Правоохоронці викрили на хабарництві начальника сектору реагування патрульної поліції одного із відділень поліції Львівщини.

Зокрема, посадовець вимагав із своїх підлеглих, щоб вони віддавали йому хабарі, отримані від водіїв – порушників правил дорожнього рух за непритягнення їх до адміністративної відповідальності.

"Затриманий вимагав від інспектора сектору реагування патрульної поліції надавати йому щомісячно неправомірну вигоду, одержану внаслідок приховування останнім адмінправопорушень у сфері порушення правил дорожнього руху, зокрема за керування транспортним засобом особами, що перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння" – наголосили у прокуратурі.

Патрульного затримали під час отримання чергової суми хабара у 5 тисяч гривень.

Наразі тривають слідчі дії, вирішуються питання щодо повідомлення хабарнику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення його від займаної посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.