Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Христини Процак

П'ятниця, 6 серпня 2021, 14:38

Посіпаки Садового очолили рейтинг найбільш високооплачуваних заступників

Андрій Садовий

П'ятеро заступників Андрія Садового увійшли у ТОП-10 найбільш високооплачуваних заступників міських голів в Україні.

Про це повідомляє "Свлово і діло".

За підсумками першого півріччя цього року у першу десятку найбільш високооплачуваних заступників міських голів увійшли п'яеро заступників міського голови Львова Андрія Садового.

Зокрема, рейтинг очолили бізнес-омбудсмен Сергій Кіраль (за січень-червень 2021 року отримав 636,1 тис грн), заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк (619,2 тис грн), заступниці міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна (610,2 тис грн, починаючи із січня цього року вона перебуває на лікарняному).

На п'ятій сходинці опинився заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач із 492,5 тис грн, а закриває ТОП-10 найбільш високооплачуваних заступників міських голів перший заступник – заступник міського голови Львова з економічного розвитку Андрій Москаленко, який отримав за шість місяців 408,6 тис грн зарплати.

Загалом Андрій Садовий має шість заступників. У ТОП-10 не потрапила керуюча справами виконкому Наталія Алєксєєва.

Щодо рейтингу мерів українських міст за рівнем отриманої заробітної плати, то Андрій Садовий опинився на 14 місці із 336,7 тис грн.

Нагадаємо, починаючи з квітня 2020 року Варіанти щомісячно публікують заробітну плату міського голови Львова та всіх його заступників.

Детальніше: квітневі, травневі, червневі, серпневі, грудневі(2020),лютневі, березневі, квітневі, травневі, червневі, липневі гроші Садового.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.