Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Консульство Польщі

Фб консульства Польщі у Львові

П'ятниця, 6 серпня 2021, 16:22

Польща закупить сучасне обладнання для Мостиської лікарні

Консульство Польщі

До кінця цього року для лікарні придбають медичне обладнання на суму у 900 тисяч гривень.

Про це повідомляє Генеральне Консульство Республіки Польща у Львові на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні генеральний консул Польщі у Львові Еліза Дзвонкєвіч, голова Мостиської ОТГ Мирослава Пельц та президент Мостиського відділення "Товариства польської культури Львівщини" Генріх Ільчишин підписали тристоронню угоду, яка ініціює проект із придбання медичного обладнання для Мостиської міської лікарні.

Метою проекту є покращення якості медичної допомоги мешканцям Мостиськ шляхом оснащення міської лікарні найнеобхіднішим операційним обладнанням та обладнанням для перинатальної допомоги.

Зокрема, до кінця 2021 року лікарня придбає неонатальний пульсоксиметр, глюкометр, реанімаційний столик, маски для вентиляції легень, набір операційних інструментів та світильник для операційної.

Вартість проекту – 28 000 євро або майже 900 000 гривень. Всі кошти надходять з бюджету МЗС Польщі, виділеного на програму "Польська допомога".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.