Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Парад фронтових собак

armyinform.com.ua

Понеділок, 9 серпня 2021, 12:11

Парад фронтових собак провели у Львові

Парад фронтових собак

У Львові напередодні 30 річниці незалежності України відбувся парад фронтових собак.

Про це повідомляє видання "АрміяІнформ".

У Львові напередодні 30 річниці незалежності України відбувся парад фронтових собак, в якому взяло участь 15 собак та їх господарі − бійці Нацгвардії, поліції, прикордонники та 80 окремої десантно-штурмової бригади.

За словами організаторки параду, керівниці кінологічного клубу "Дог Френд" Наталі Лелик, багато нагороджених бойовими відзнаками собак не змогли взяти участі в параді. Собакам, які не змогли приїхати на парад, присвятили великий банер, на якому написали короткі історії про тварин, які рятували українських солдатів під обстрілами російських окупаційних військ і виконували інші важливі бойові завдання.

"Цим парадом ми не лише прагнемо нагадати всім про важливу роль собак і у цій війні, і в цілому в безпечному житті нашого суспільства. Ми маємо на меті пояснити людям, хто такий собака і важливість господаря в його вихованні" − повідомила Наталя Лелик.

Нагадаємо, у 2019 році собаки-поліцейські допомогли розкрити 264 злочини на Львівщині.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.