Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

візуалізація

city-adm.lviv.ua

Понеділок, 9 серпня 2021, 13:00

Фірма власників !Fest збудує новий готель у центрі Львова

візуалізація

Виконком дозволив добудувати до будинку на Площі Ринок, 15-А нові поверхи та перетворити його на апарт-готель.

Сьогодні, 9 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ТзОВ "Кам’яниця Шимоновича" житлового будинку під літерою А-3 з розширенням за рахунок надбудови під апарт-готель на Площі Ринок, 15-А у Львові.

Згідно із містобудівною документацією, у внутрішньому дворику кам’яниці Шимоновича до флігелю цієї пам'ятки архітектури – триповерхового будинку на Площі Ринок, 15-А планують добудувати ще два поверхи та перетворити на готель. У результаті цього, висота будинку збільшиться з 14 до 16,5 метрів, а його загальна площа становитиме 670 м². Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – існуючий.

Як пояснила начальниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець, цей будинок не є пам'яткою архітектури, на початку ХХ століття будівлю, яка була на цьому місці, розібрали як аварійну, а після війни, у 20-роках минулого століття тут збудувати будинок, який є зараз.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, проект нового будівництва повністю відповідає усім містобудівним нормам. 

За даними аналітичної системи YouControl, ТзОВ "Кам’яниця Шимоновича" з квітня 2018 року у Львові, займається роздрібною торгівлею в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Кінцевими власниками компанії є львівські ресторатори Андрій Худо, Юрій Назарук та Дмитро Герасімов, яким також належить ТзОВ "Холдинг емоцій "!Фест".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.