Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

електроенергія

Середа, 11 серпня 2021, 14:08

В Україні знизять тариф на електроенергію для населення

електроенергія

З 1 жовтня тариф на електроенергію для населення знизять до 1,44 грн/кВт за умови споживання до 250 кВт-год на місяць.

Про це повідомляє Економічна правда.

Сьогодні, 11 серпня, Кабінет Міністрів ухвалив рішення з 1 жовтня знизити тариф на електроенергію для населення до 1,44 грн/кВт за умови споживання до 250 кВт-год на місяць.

Натомість для домогосподарств, які споживають понад 250 кВт-год на місяць, тарифи залишаться без змін на рівні 1,68 грн/кВт.

Як повідомив міністр енергетики України Герман Галущенко, середньомісячний рівень споживання електроенергії в Україні становить 168 кВт-год, а понад 250 кВт- год електроенергії споживають лише 20% домогосподарств.

Нагадаємо, з січня уряд підвищив тариф на електроенергію для населення з 90 коп/КВт.год до 1,68 грн/кВт.год. Раніше тарифи на електроенергію для населення не переглядалися з березня 2017 року. Вони становили 90 коп./КВт.год за перші 100 кВт.год та 1,68 грн/кВт.год за решту обсягу місячного споживання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.