Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад на Львівщині

П'ятниця, 13 серпня 2021, 14:45

Медики Соснівської лікарні розпочали голодування

медичний заклад на Львівщині

Медики Соснівської міської лікарні оголосили голодування через заборгованість із зарплати.

Про це повідомила омбудсман Людмила Денісова на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні 18 медиків Соснівської міської лікарні розпочали голодування через невиплату заробітної плати всьому трудовому колективу медичного закладу, починаючи ще з квітня цього року.

"18 медиків КП "Міська лікарня Соснівської міської ради" на Львівщині оголосили голодування у зв’язку з невиплатою всьому трудовому колективу заробітної плати, починаючи з квітня 2021 року. За інформацією медпрацівників, борг перед ними становить 3 мільйони гривень" – наголосила Денісова.

Медики вимагають погасити заборгованість, включно із "ковідними" доплатами, а також оздоровчими виплатами за поточний рік. Серед їх вимог також є перерахунок зарплат за 2020 рік і компенсацій за втрату частини зарплати, в зв'язку з недотриманням термінів її виплати.

Через це Денісова направила листи до Міністерства охорони здоров’я України та Державної служби України з питань праці, щоб поновити права медичних працівників.

Нагадаємо, у лютому цього року медсестри Лікарні відновного лікування №3 у Соснівці оголошували про голодування через вимушений простій медичного закладу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.