Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

Понеділок, 16 серпня 2021, 12:55

Управління архітектури планує купити розробку містобудівної документації за два мільйони

Львівська міськрада

Львівська міськрада оголосила закупівлю розробки комплексного плану просторового розвитку території Львівської МТГ з очікуваною вартістю два мільйони гривень.

Управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради оголосило закупівлю у системі ProZorro на розробку містобудівної документації − комплексного плану просторового розвитку території Львівської МТГ. Очікувана вартість закупівлі становить 2 000 000 грн.

Аукціон проведуть 31 серпня, а виконати роботу мають до 20 грудня 2021 року.

Як вказано у тендерній документації, предметом закупівлі є топографо-геодезичні роботи, які включають:

- проведення аерофотозйомки території Львівської міської територіальної громади з роздільною здатністю 15 см;

- виготовлення цифрових ортофотопланів з роздільною здатністю 15 см на всю територію Львівської міської територіальної громади, та створення топографічних планів 1:2000 населених пунктів: селище міського типу Брюховичі, село Великі Грибовичі, місто Винники, село Воля-Гомулецька, село Гряда, місто Дубляни, село Завадів, село Зарудці, село Зашків, село Збиранка, село Лисиничі, село Малехів, село Малі Грибовичі, село Малі Підліски, село Підбірці, село Підрясне, селище міського типу Рудне, село Рясне-Руське, село Ситихів.

За результатами робіт виготовлять цифрові ортофотоплани території Львівської міської територіальної громади з точністю достатньою для отримання роздільної здатності пікселя на земній поверхні 15 см та створять топографічні плани 1:2000 населених пунктів. Їх планують використати для оновлення картографічного матеріалу, ведення містобудівного кадастру та інших кадастрів на території громади, охорони та проведення моніторингу земель, інвентаризації земель усіх категорій та здійснення землеустрою, створення інформаційних систем, а також для розроблення містобудівної документації.

Нагадаємо, Секретаріат ради Львівської міської ради може обрати ТОВ "Бі2Сі Електронікс" для поставки п'яти ноубуків на загальну суму майже 140 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.