Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львів

Четвер, 19 серпня 2021, 14:10

У Львові встановлять два прилади автофіксації порушень ПДР

Львів

Нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР встановлять на вул. Хуторівка, 8 та на вул. Володимира Великого, 18.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький на своїй Фейсбук-сторінці.

Від завтра, 20 серпня, на двох автомобільних дорогах Львові запрацюють прилади фіксації правопорушень, що контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР "Каскад" у Львові встановлять на вул. Хуторівка, 8 у напрямку вул. Стрийської (обмеження швидкості 50 км/год) та на вул. Володимира Великого, 18 у напрямку вул. Стрийської (обмеження швидкості 50 км/год). 

Зазначимо, всього в Україні запрацює ще 17 комплексів автоматичної фіксації порушень ПДР на автомобільних дорогах Житомирської, Одеської та Чернігівської областей, а також у містах Чернігів, Черкаси, та Житомир.

Наразі автоматично фіксують правопорушення 60 приладів, що розташовані на дорогах у Києві, Кропивницькому, Харкові, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській та Миколаївській областях.  

Нагадаємо, у квітні повідомлялось, що цього року на шести дорогах області встановлять ще 19 стаціонарних камер фотовідеофіксації. А у березні на двох дорогах області та у Львові встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.