Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Львівобленерго

П'ятниця, 20 серпня 2021, 10:44

Львівобленерго будує високовольтну підстанцію на вулиці Лазаренка

Львівобленерго

Нова високовольтна підстанція має розвантажити діючі підстанції та забезпечити електропостачанням південну частину Львова.

Про це повідомила пресслужба "Львівобленерго".

З березня цього року "Львівобленерго" будує нову підстанцію "Львів-29" на вул. Академіка Є. Лазаренка у Львові. На підстанції встановлять два силових трансформатори потужністю 25 мегавольт-ампер кожен та автоматизоване обладнання.

ПрАТ "Львівобленерго" в Інвестиційній програмі передбачило на будівництво підстанції "Львів-29" 112,9 млн грн.

Напруга підстанції становитиме 110/20/6кВ і має забезпечити електропостачанням споживачів південної частини Львова. Наразі ця частина міста забезпечується електроенергією від підстанцій 110кВ "Львів-5", "Львів-7", "Львів-8" та "Львів-12", які завантажені на 80-90%.

Нова високовольтна підстанція має розвантажити діючі підстанції, створити резерв потужності, підвищити надійність електропостачання побутових споживачів та інфраструктури південної частини Львова.

Нагадаємо, на початку серпня нова трансформаторна підстанція запрацювала у селі Збиранка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.