Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вул. О. Степанівни, 5

google.com.ua

П'ятниця, 20 серпня 2021, 12:00

У стіні будинку на Олени Степанівни виб'ють двері та облаштують стоматологічний кабінет

вул. О. Степанівни, 5

Виконком Львівської міської ради дозволив облаштувати стоматологічний кабінет та вибити двері на місці вікна у будинку на вул. Олени Степанівни, 5.

Сьогодні, 20 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію львів'янином Володимиром Лихолатом квартири №1 з відновленням дверного прорізу на місці віконного і переплануванням під стоматологічний кабінет на вул. Олени Степанівни, 5 у м. Львові.

Квартира, яку переобладнають під стоматологічний кабінет, розміщена на першому поверсі 3-поверхового будинку в Залізничному районі Львова, яка знаходиться у межах історичного ареалу міста.

Як заявив головний архітектор міста Антон Коломєйцев, управління історичного середовища Львівської міської ради надало дозвіл на перепланування квартири та пробиття дверей у стіні фасаду будинку. Проте забудовники мають врахувати вимоги збереження традиційного історичного середовища міста. 

Згідно із містобудівною документацією, у приміщенні загальлною площею у 33,1 кв.м замість двох нежитлових приміщень і коридору облаштують два торгових зали, у яких перебуватимуть 4 працівників.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.