Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затримання

Управління СБУ у Львівській області

П'ятниця, 20 серпня 2021, 14:41

Екс-працівниця ДАБІ організувала схему отримання хабарів за дозвіл на будівництво

затримання

Спільно з керівною ланкою ДАБІ жінка організувала схему отримання хабарів, де виступала посередником у наданні дозволу на будівництво.

Про це повідомила пресслужба Управління СБ України у Львівській області.

Колишня працівниця Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області спільно з керівною ланкою ДАБІ організували схему отримання хабарів.

Жінка виступала посередником у вирішенні питання про надання дозволу про початок виконання будівельних робіт, за що просила майже 24 тис. дол.

Правоохоронці затримали зловмисницю згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України під час отримання другої частини хабаря в сумі $20 тис.

Кримінальне провадження розпочали за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину.

Правоохоронці встановлюють причетність всіх посадових осіб Департаменту державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області до протиправної діяльності. Тривають слідчі дії.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.