Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львів

П'ятниця, 20 серпня 2021, 16:09

Міжнародне агентство Fitch підвищило кредитний рейтинг Львова

Львів

Fitch Ratings змінило кредитний рейтинг міста зі "стабільного" на "позитивний" 

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings покращило прогноз щодо довгострокових кредитних рейтингів дефолту емітента (IDR) в іноземній та місцевій валюті Львова.

Зокрема, Fitch Ratings змінило прогноз щодо довгострокових рейтингів дефолту емітента Львова в іноземній і національній валюті зі "стабільного" на "позитивний" після суверенної рейтингової дії. Отже, прогноз щодо довгострокових кредитних рейтингів дефолту емітента в іноземній та місцевій валюті міста Львова перебуває на рівні B з прогнозом "Позитивний".

Кредитоспроможність Львова відповідає рівню b+.

За словами начальника управління інвестицій та проектів міськради Романа Старецького, такий результат є позитивним сигналом для міжнародних банків та свідчить про привабливі умови співпраці з містом.

"Це позитивний сигнал для міжнародних банків – наших партнерів та залучення інвестицій. Очікуємо подальшого покращення кредитного рейтингу нашої міської територіальної громади" – зазначив Роман Старецький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.