Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Зеленський

Середа, 25 серпня 2021, 09:54

Зеленський запровадив День Української державності

Володимир Зеленський

День Української державності відзначатимуть щорічно 28 липня − у День Хрещення Київської Руси-України.

Про це повідомила пресслужба президента України Володимира Зеленського.

Вчора, 24 серпня, президент України Володимир Зеленський запровадив День Української державності.

День Української державності відзначатимуть щорічно 28 липня − у День Хрещення Київської Руси-України, коли вшановується пам’ять Володимира Великого.

"Ми – молода родина зі славетної династії Київської Русі – України. З роду засновників. Роду хрестителів. З хороброго роду. Мудрого роду. Козацького роду. Ми не сироти й не знайди. Ми нащадки могутньої країни, яка була центром Європи. Але ми маємо не тільки почуватися відповідно. Ми маємо поводитися відповідно" − наголосив Володимир Зеленський. 

Додамо, як повідомила "Українська правда", під час урочистого засідання парламенту Володимир Зеленський звернувся до Верховної Ради з пропозицією зробити День Української Державності вихідним днем.

Нагадаємо, завідувачка кафедри ЛНМУ Наталія Виноград та диригентка Оксана Линів з рук президента отримали орден княгині Ольги III ступеня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.