На дорогах Львівщини встановили п'ять нових камер автофіксації порушень ПДР

П'ятниця, 27 серпня 2021, 10:28

На п'яти дорогах області встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Про це повідомив перший заступник начальника департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький на своїй сторінці у Фейсбуці.

Від сьогодні, 27 серпня, на двох автомобільних дорогах Львівщини запрацюють нові прилади фіксації правопорушень, що контролюватимуть дотримання вимог ПДР в автоматичному режимі.

Нові комплекси автоматичної фото- та відеофіксації порушень ПДР "Каскад" встановлять:

- на 16 км+153 автодороги М-11, у напрямку м. Львів в селі Бартатів (обмеження швидкості 50 км/год);

- на 21 км+671 автодороги М-10, у напрямку м. Львів в селі Івано-Франкове (обмеження швидкості 50 км/год);

- на 53 км+580 автодороги М-10, у напрямку м. Краковець в селі Наконечне Перше (обмеження швидкості 50 км/год);

- на 528 км+459 автодороги М-06, у напрямку м. Луцьк в селі Гамаліївка (обмеження швидкості 50 км/год);

- на 3 км+360 автодороги М-10-01, у напрямку с. Рясне-Руське (обмеження швидкості 50 км/год).

Наразі автоматично фіксують правопорушення 77 приладів, які розташовані у містах Київ, Кропивницький, Харків, Львів, Черкаси, Житомир, Чернігів, Житомирській, Кіровоградській, Київській, Львівській, Миколаївській, Чернігівській, Одеській областях.

Як повідомили у патрульній службі, місця розміщення радарів визначили на підставі проведеного аналізу аварійності на аварійно-небезпечних ділянках автодоріг та в місцях концентрації ДТП, скоєних з причин перевищення швидкості руху.

Про використання приладів вимірювання швидкості водіїв повідомлятимуть дорожні знаки, а у місцях фіксації порушень стоятиме патрульний автомобіль. 

Нагадаємо,до кінця цього року на шести дорогах області планували встановити 19 стаціонарних камер фотовідеофіксації. А у березні на двох дорогах області та у Львові встановили нові прилади вимірювання швидкості.

Мітки: TruCam, відеокамери, відеоспостереження, дороги львівщини, новини львова, Патрульна поліція Львівщини, ПДР, правила дорожнього руху