Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська обласна прокуратура

П'ятниця, 27 серпня 2021, 13:57

Прокуратура Львівщини витратить 130 тисяч на нові ноутбуки

Львівська обласна прокуратура

Львівська обласна прокуратура замовила за 130 тисяч гривень п'ять нових ноутбуків.

Львівська обласна прокуратура оголосила закупівлю у системі ProZorro на придбання ноутбуків, які переможець тендеру має доставити до 20 вересня 2021 року. 

Аукціон стартує 2 вересня, а початкова закупівлі становить 130 000 грн.

Всього прокуратура Львівщини замовила 5 ноутбуків із діагоналлю екрана не менше 15,6 дюйма та роздільною здатністю дисплея у 1920x1080 Full HD.

Основні характеристики техніки: процесор lntel Core і5 десятого покоління з частотою процесора не менше 4,2 ГГц; кількість ядер – не менше 4; відеокарта – Intel UHD Graphics; вага – не більше 1,80 кг.

Ціна та вартість техніки охоплюють всі витрати на доставку, введення в експлуатацію, навчання користуванням обладнанням. Гарантія на комп'ютери має складати 36 місяців, а у закупівлі не вказано, для якої роботи використовуватиметься ця техніка.

Вся продукція повинна бути новою. 

Зазначимо, з 11 вересня 2020 року прокуратуру Львівської області очолює Антон Войтенко, уродженець міста Умань Черкаської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.