Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

поїзд

Вівторок, 31 серпня 2021, 10:45

Завод Карпати отримав сертифікат на виробництво нових критих вагонів

поїзд

У Новому Роздолі випускатимуть нові моделі рухомого складу.

Критий вагон моделі 11-9983 призначений для перевезення залізничними коліями 1520 мм штучних, тарно-штучних і пакетованих вантажів широкої номенклатури, що потребують захисту від атмосферних опадів. Також вагон цієї модифікації можна додатково обладнати верхніми завантажувальними люками й вентиляційними люками в бічних стінках.

Натомість модель 11-9983-01 обладнана чотирма завантажувальними люками і внутрішніми дублюючими дверима, що дозволяє перевозити без втрат легкі вантажі – палети, висівки, сушену макуха, дерев’яну тріску тощо.

За даними аналітичної системи YouControl ТОВ "ДМЗ "Карпати" зареєстроване у 2021 році у Новому Роздолі Львівської області, основний вид діяльності − виробництво залізничних локомотивів і рухомого складу. Засновники − Євгеній Погребняк та Анатолій Алєксєєнко.

Нагадаємо, Укрзалізниця презентувала перші два пасажирські вагони, які придбані за кошти державного бюджету. Вагони виготовили на ПАТ "Крюківський вагонобудівний завод", а курсуватимуть вони на маршруті Маріуполь-Львів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.