Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зловмисники

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 31 серпня 2021, 12:09

На Самбірщині озброєні зловмисники викрали чоловіка

зловмисники

Озброєні зловмисники викрали з власного будинку чоловіка та повезли його в багажному відділенні автомобіля в невідомому напрямку.

Про це повідомила пресслужба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вчора, 30 серпня, близько опівночі дружина викраденого чоловіка повідомила, що в одному з сіл Самбірського району озброєні зловмисники викрали з власного будинку господаря та, погрожуючи розправою, повезли його в автомобілі у невідомому напрямку.

Як встановили правоохоронці, зловмисники проникли у будинок близько 23.30 год. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, вони вивели на вулицю 38-річного мешканця будинку, закрили йому обличчя шапкою, посадили у багажне відділення автомобіля "Шкода" та поїхали в невідомому напрямку.

Протягом години поліцейські встановили місцезнаходження автомобіля, яким пересувались зловмисники, та затримали їх у місті Рудки на відстані близько 10 кілометрів від місця скоєння злочину. Незаконно позбавленого волі громадянина звільнено – загрози його життю та здоров’ю немає.

Особи зловмисників встановили. Ними виявились двоє мешканців району віком 24 та 36 років. Правоохоронці вилучили у них предмет, схожий на пістолет, та скерували його на експертне дослідження.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Зловмисники затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.