Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

громадський транспорт Львова

Середа, 1 вересня 2021, 11:40

У Львові громадський транспорт переводять на докарантинний режим роботи

громадський транспорт Львова

З вересня міські автобуси і електротранспорт курсуватимуть у кількості, яка була перед запровадженням карантину через коронавірус.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міської ради.

Громадський транспорт міста переходить на звичайний режим роботи. В управлінні транспорту на міські маршрути планують додати 67 автобусів та трамваїв.

Виводитимуть автобуси на маршрути з 1 до 6 вересня.

Зокрема, посилять маршрути, які курсують на вокзал, а також, до вишів та гуртожитків. Також транспортники відкоригують графіки ранкових і вечірніх рейсів: магістральні маршрути їздитимуть орієнтовно до 22.00 год, а маршрути, які їдуть зі спальних районів, – до 21.00 – 21.30 год.

Трамваї ж курсуватимуть до 22.00 год, деякі – до 23.00. це стосується, наприклад, маршрутів, які їдуть на вокзал, а також сихівського трамвая № 8.

Публікація у межах Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.