Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 3 вересня 2021, 15:14

16 вересня депутати Львівської міськради зберуться на сесію

Львівська міськрада

Серед основних питань – продаж комунальних приміщень і земельних ділянок та ситуація із аварійним будинком на вул. Хімічній, 2.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрій Садового №379 від 3 вересня 2021 року.

Андрій Садовий прийняв рішення про скликання 6-ї сесії Львівської міської ради 8-го скликання та формування її порядку денного, яка відбудеться 16 вересня.

"Скликати 6-у сесію Львівської міської ради 8-го скликання 16 вересня 2021 року о 10-й годині у сесійному залі міської ради", – йдеться у розпорядженні.

Серед питань, які розглядатимуть депутати, – внесення змін до бюджету Львівської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердження галузевих програм Львівської МТГ, година запитань до міського голови Львова, інформація щодо аварійного будинку №2 на вул. Хімічній.

Також у порядок денний сесії включені питання щодо нового переліку об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації способом продажу на аукціоні та продаж земельних ділянок, результати фінансового аудиту ЛМКП "Львівтеплоенерго" і ЛКП "Залізничнетеплоенерго".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.