Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

церква у Львові

П'ятниця, 17 вересня 2021, 15:28

Козицький вирішив замолити свої гріхи у раді церков Львівщини

церква у Львові

Максим Козицький створює Львівську раду Церков і релігійних організацій.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Максима Козицького №808/0/5-21 від 2 вересня 2021 року.

Максим Козицький розпорядився створити Львівську раду Церков і релігійних організацій для розвитку державно-церковних відносин в області.

"Утворити Львівську раду Церков і релігійних організацій та затвердити її склад, затвердити положення про Львівську раду Церков і релігійних організацій" – йдеться у розпорядженні.

Співголовою цієї ради став Максим Козицький, а секретарем – директор департаменту з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Ірина Гаврилюк.

Львівська рада Церков і релігійних організацій є консультативно-дорадчим органом, що діє на громадських засадах. Її основним завданням є участь в розробленні проектів з питань взаємовідносин між державою та релігійними організаціями, здійснення колективних заходів добродійного характеру.

Основними завданнями цієї ради є:

- обговорення актуальних питань релігійного життя області та підготовка пропозицій щодо вдосконалення чинного законодавства щодо свободи совісті та релігійних організацій;

- об'єднання зусиль релігійних організацій у залученні зацікавлених осіб для здійснення культурних, просвітницьких, гуманітарних та благодійних проектів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.