Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

судова справа

Вівторок, 7 вересня 2021, 13:17

Укртрансбезпека судиться із фірмою власниці олії Майоли щодо ліцензії на вантажні перевезення

судова справа

Укртрансбезпека подала до суду на ТОВ "Транс-Сервіс-1" за несплату ліцензій щодо перевезення вантажів.

Про це йдеться в ухвалі Господарського суду Львівської області від 10 серпня 2021 року.

Державна служба України з безпеки на транспорті звернулася з позовом до суду про стягнення 4 391,12 грн з пустомитівської фірми ТОВ "Транс-Сервіс-1" через відсутність плати за користування ліцензіями.

Зокрема, йдеться про ліцензії транспортних засобів на перевезення пасажирів та вантажів, яку видає Укртрансбезпека. Станом на 2018 рік фірма "Транс-Сервіс-1" мала 1692 ліцензії на перевезення вантажів, а у 2020 році її чистий прибуток склав 9,437 млн грн.

Господарський суд Львівщини прийняв рішення відкрити провадження у цій справі.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ "Транс-Сервіс-1" зареєстроване з 2003 року у селі Ставчани Пустомитівського району, займається вантажним автомобільним транспортом, оптовою торгівлею твердим, рідким, газоподібним паливом, деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням.

Власницею фірми є мешканка села Конопниці на Пустомитівщині Ірина Залізна. Їй також належать такі фірми: ПП "Оліяр" (виробництво олії та тваринних жирів), ПП "Торговий дім "Майола" (оптова торгівля молочними продуктами, яйцями, харчовими оліями та жирами), ПП "Лілея-К" (надання послуг перукарнями та салонами краси), ТзОВ "ГУТА Резорт" (діяльність готелів і подібних засобів тимчасового розміщування).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.